Inbrengen kleding 

Stap 1: Wat kan ik inbrengen?

Tijd om de kasten in te duiken! De Hippe Kip neemt graag de volgende kleding in:

  • Kinderkleding in de maten 50 t/m 176;
  • Dames en heren kleding in alle maten;
  • Draagzakken, slaapzakken en voetenzakken voor baby's;
  • Daarnaast kun je ook laarzen, schoenen, jassen, sportkleding, tassen, riemen, zwangerschapskleding, verkleedkleren, petjes, hoeden, winterkleding, sierraden etc. inbrengen.
  • Speelgoed

Wil je een nieuwe outfit voor een kleine prijs scoren en ook nog iets verdienen aan kleding waar jij of je kinderen uitgegroeid zijn? Dan ben je bij De Hippe Kip aan het juiste adres!

 Tweedehands heren kleding
inbreng en verkoop tweedehands kleding Hoogeveen

Stap 2: Uitzoeken

Bekijk je kleding zorgvuldig. Als jij het zelf niet (meer) zou kopen, dan doen de klanten dit waarschijnlijk ook niet. Hoe representatiever de kleding eruit ziet, hoe sneller een item zal verkopen.  Nette en goed ruikende kleding wordt sneller verkocht en laat zien dat tweedehands kleding niet muf en stoffig is, maar ook hip en trendy kan zijn. Kijk bij de voorwaarden voor meer informatie. Ook speelgoed moet er netjes en schoon uitzien. Het dient compleet en werkend ingeleverd te worden.

Stap 3: Brengen

Jouw kleding is van harte welkom voor een plekje bij De Hippe Kip. Breng je kleding en andere artikelen naar ons toe tijdens de openingstijden. Verpak de kleding netjes, gewassen en opgevouwen in een bigshopper of vuilniszak voorzien van je naam en klantnummer. Speelgoed mag in een aparte tas met je naam.  Zodra je voor de eerste keer items inbrengt, maken we een klantaccount aan en ontvang je een klantnummer.

Tweedehands kinderkleding
Teeedehands dameskleding

Stap 4: Verkopen

Verkoopt De Hippe Kip iets van jou? Dat is mooi! Je ontvangt namelijk 40% van de verkoopprijs. Hierdoor bouw je een tegoed op wat je kan laten verrekenen met iets uit de winkel of je kunt dit laten uitbetalen (in dit geval is het 35%).

De kleding hangt er 8 weken. Daarna komt het 2 weken op het sale rek. Alsnog niet verkocht? Je kleding krijgt toch een mooie bestemming.  We doneren aan Stichting De Reddende Engel Hoogeveen, de kledingbank Hoogeveen of andere actuele goede doelen. Zo laten we de kleding circuleren in de maatschappij en hangt er in de winkel 2 x per jaar een kakelverse collectie.